U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Close
Zoek
Filters

AJAX SYSTEMS

 

 

AJAX Systems is hét alarmsysteem van nu én van de toekomst. De manier waarop AJAX veiligheid, gebruiksgemak, snelheid en design tot in de perfectie heeft gecombineerd is werkelijk verbluffend. Met de kwaliteit en het design van de componenten, de stabiliteit van de software, de snelheid en de look & feel van de app neemt AJAX een grote voorsprong op de concurrentie. Bovendien kan het systeem volledig aangeleerd, geconfigureerd en bediend worden via uw smartphone. Configuratie met een héél intuïtieve applicatie via uw PC behoort eveneens tot de mogelijkheden.

AJAX componenten zijn uitgerust met de beste elektronische onderdelen die er beschikbaar zijn. Alle componenten zijn minstens GRADE 2 gecertificeerd. De draadloze componenten zijn zéér energie-efficiënt met een batterijlevensduur van 5 tot 7 jaar. De integratie met zowat alle bestaande IP camera's op de markt is naadloos én bovendien gratis. De bediening gebeurt via de normale AJAX eindgebruikers app of via de AJAX PRO app (voor de installateur).

Het unieke, gepatenteerde en zwaar beveiligde draadloze JEWELLER protocol kan in geval van “jamming” de frequentie wijzigen. De verbinding met de meldkamer gebeurt met één klik. De apps zijn de snelste in de security markt en blijven deze hoge snelheid behouden zelfs bij zwakke internet- en/of GPRS verbindingen. Het systeem waarschuwt u zelfs wanneer u vergeten bent om het in te schakelen !

Het motto van AJAX is “When Security is Art”. De componenten hebben een prachtig design en passen in elk interieur. Alle componenten zijn verkrijgbaar in het wit én in het zwart. Alles kan beheerd worden via uw smartphone. Al deze kenmerken hebben AJAX Systems tot het snelst groeiende merk in de inbraak- en branddetectie gemaakt.


 

BEKIJK HIER DE AJAX PRODUCT-VIDEO

 
AJAX FOR BUSINESS - DE BUSINESS OPLOSSINGEN VAN AJAX - BEKIJK ZE HIER IN DEZE VIDEO

 
DE AJAX PRODUCT-LINE 2018 KUNT U BEKIJKEN IN DEZE VIDEO