Votre panier est vide.
Close
Rechercher
Filters

Ontdek de nieuwe LifeQuality sensor van AJAX !

 

Ajax Systems stelt LifeQuality voor, een slimme luchtkwaliteitsmonitor die de meetnauwkeurigheid op medische niveau combineert met professionele beveiligingstechnologieën. Het apparaat geeft gebruikers gegevens over koolstofdioxidevervuiling, temperatuur en vochtigheidsgraad en helpt apparaten te automatiseren volgens deze indicatoren.

 

Veel onderzoeken tonen aan dat koolstofdioxideniveaus een sterke invloed hebben op het functioneren van de hersenen. Met name op de productiviteit. Zo kan een hoge concentratie CO2 de snelheid van de mentale activiteit met 60% verminderen en het vermogen om complexe beslissingen te nemen met 50%. Het probleem is dus duidelijk: slechte lucht is funest voor de productiviteit. Het is getest in scholen, kantoren en zelfs op het ruimtestation. We vonden het een nieuwe uitdaging. We zagen een kans om veiligheid en comfort te combineren.

                                                                                                  Max Melnyk, Device Department R&D Director bij Ajax Systems

 

LifeQuality is nadrukkelijk ontworpen voor het bouwen van een uitgebreid systeem voor het monitoren van de luchtkwaliteit. De monitor is uitgerust met een versnellingsmeter, die aangeeft wanneer de monitor naar een andere plaats wordt verplaatst. Het SmartBracket-montagepaneel zorgt ervoor dat u hem gemakkelijk in elke kamer of elk kantoor aan de muur kan bevestigen. LifeQuality werkt tot drie jaar met één batterij. U hoeft dus geen stopcontact te hebben bij de plaats van installatie.

 

Nu beschikbaar voor bestelling bij uw Ajax distributeur Wilcon Security

 

Klik hier voor meer info