U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Close
Zoek
Filters

TRAINING

Wilcon Security wil graag dat U, als installateur, de juiste informatie krijgt om uw installaties perfect af te werken.

Wij hebben dan ook een volledig pakket van opleidingen op maat en wens voor u uitgewerkt.

Hieronder ziet U voor welke opleidingen u zich kan opgeven.

 

 

Voor het meest innovatieve draadloze alarmsysteem op de markt bieden wij u zowel een opleiding aan in onze trainingsruimte in Temse alsook een op maat aangepaste opleiding bij u ter plaatse. Deze opleiding duurt maximaal een halve dag. Een laptop heeft u niet nodig voor deze opleiding.

Opleiding boeken 

Voor het SATEL VERSA hybride systeem is een goede uitleg in uw eigen taal van het allerhoogste belang. Uw laptop is een vereiste. Wij installeren en controleren de software op uw laptop zodat wij U de opleiding kunnen gevenvan A tot Z.

Opleiding boeken 

Voor het SATEL INTEGRA hybride systeem is een goede uitleg in uw eigen taal van het allerhoogste belang. Uw laptop is een vereiste. Wij installeren en controleren de software op uw laptop zodat wij U de opleiding kunnen gevenvan A tot Z.

Opleiding boeken

De programmatie van een NVR / HCVR / XVR, hoe deze op het internet te plaatsen en het gebruik van software en applicaties van de verschillende producten. Dit zal u na deze opleiding zelf kunnen, een groot pluspunt ten opzichte van uw concurrent. Een laptop is noodzakelijk voor het volgen van deze opleiding, software wordt gratis beschikbaar gesteld.

Opleiding boeken

De programmatie van een NVR, hoe deze op het internet te plaatsen en het gebruik van software en applicaties van de verschillende producten. Dit zal u na deze opleiding zelf kunnen, een groot pluspunt ten opzichte van uw concurrent. Een laptop is noodzakelijk voor het volgen van deze opleiding, software wordt gratis beschikbaar gesteld.

Opleiding boeken 

De programmatie van de DIVAR IP, hoe deze op het internet te plaatsen en het gebruik van software en applicaties van de verschillende producten. Dit zal u na deze opleiding zelf kunnen, een groot pluspunt ten opzichte van uw concurrent. Een laptop is noodzakelijk voor het volgen van deze opleiding, software wordt gratis beschikbaar gesteld.

Opleiding boeken

IP voor beginners

Doelstelling is dat u beter gewapend bent tov netwerktermen en netwerkvragen.

Tevens worden een aantal vaardigheden uitgelegd, en gedemonstreerd hoe
een router te programmeren. Deze opleiding is zeer praktijk gericht en we raden aan om een laptop mee te nemen.

Opleiding boeken

IP voor gevorderden

In deze opleiding gaan wij dieper in op productniveau. Hoe deze producten online te plaatsen, gebruik makend van de DVRNS en Hello-IP DYNDNS servers. De mogelijkheden van UPnP, en door ons ondersteunde protocol op de door ons geleverde apparatuur. Deze opleiding is zeer praktijk gericht en we raden aan om een laptop mee te nemen.

Opleiding boeken

Toegangscontrole

Webbased systemen komen steeds meer voor, ook ACT heeft deze in het pakket.

De ACT systemen leggen wij graag aan u uit in een opleiding die u een betere visie geeft in de mogelijkheden van dit systeem. Offline, online, en de Lock komen in deze opleiding aan bod. Uw laptop maakt het voor u makkelijker de opleiding te volgen.

Opleiding boeken

Brand

Wij kunnen u een opleiding op maat bezorgen voor coventionele systemen. In deze opleiding zullen wij dieper ingaan op de mogelijkheden van de FPC-500 en alle daarbij horende componenten.

Opleiding boeken

 

trainingen