U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.
Close
Zoek
Filters

Ajax Systems lanceert LightSwitch, de slimme lichtschakelaar

 

Ajax Systems stelde vandaag LightSwitch voor, een slimme lichtschakelaar die professionele beveiligingstechnologie combineert met de beste gebruikerservaring. LightSwitch heeft een groot aanraakpaneel dat reageert op een tik of contactloze activatie. Het is voldoende om een hand op minstens 15 mm van het apparaat te houden om het licht aan te doen. Vanwege de zachte led-achtergrondverlichting is het makkelijk om het licht zelfs in het donker aan te doen.

Pogingen om de verlichting naar een hoger niveau te tillen komen nog regelmatig voor. Maar ze zijn nog niet de norm geworden om verschillende redenen: de complexe integratie, slechte gebruikerservaring, prijs, kwaliteit, enz. We hebben een superieure technologiestapel zodat we een uitstekend product kunnen leveren voor verlichtingsbediening. En we hebben al meer dan een miljoen objecten aangesloten. Onze gebruikers houden van Ajax en we denken dat we een nieuwe generatie verlichtingsbediening kunnen opzetten.

Aleksandr Konotopskyi, CEO van Ajax Systems

 

Met LightSwitch kunnen gebruikers van beveiligingssystemen een breed scala aan verlichtingsapparaten beheren, zowel ter plaatse als op afstand, via de Ajax-apps. Met automatiseringsscenario’s kunnen de lichten via een schema worden aangezet bij het uitschakelen van het beveiligingssysteem of via een alarm om indringers beter te zien en ze te verjagen. U kunt ook het systeem zo configureren dat de activering van één schakelaar alle schakelaars op de locatie activeert. Dus één beweging schakelt alle lichten uit in het hele gebouw.

LightSwitch is een apparaat met installatie zonder enig gedoe. Het heeft de standaardafmetingen van Europese schakelaars, heeft geen neutrale draad nodig en er zijn vervangbare frontpanelen in acht kleuren beschikbaar. De productlijn omvat ook modellen met één schakelaar, twee schakelaars en wisselschakelaars, en afdekramen in verschillende maten.

 

Klik hier voor meer informatie